Prețul în timp real la benzină și motorină în orașul tău. Cât costă acum un litru de carburant. Șoferii stau la cozi în benzinării

La nivel național, prețurile la benzină și motorină au explodat în ultimele zile. Miercuri seara, în mai multe orașe ale țării s-au format cozi imense la benzinării, după ce s-a zvonit un litru va ajunge să coste 12 lei.

Miercuri seară, în mai multe benzinării din țară s-au înregistrat cozi imense. Un zvon neconfirmat, apărut în online, spunea că în această noapte prețul ar urma să urce la 10 sau chiar 11 lei pe litrul de carburant.

Prețul în timp real la benzină și motorină în orașul tău. Șoferii stau la cozi în benzinării

Miercuri seară, prețurile la benzină și motorină erau cuprinse în intervalul 7-8 lei în majoritatea benzinăriilor din București, potrivit site-ului GazOnline.

Pe aceeași platformă, cetățenii din țară pot să vadă prețul în timp real pentru carburanți în fiecare județ.

Presa locală a scris însă că în unele județe au existat adevărate explozii la pompă. EBihoreanul scrie că în unele orașe din județul Bihor prețurile s-au apropiat de 9 lei.

Un cititor a transmis publicației imagini care arată că, în localitatea Valea lui Mihai, un litru de benzină se vindea miercuri 8,89 lei, iar motorina cu 8,99 lei.

O altă publicație din județ, Bihon.ro, prezintă imagini cu o benzinărie din localitatea Beiuș, unde prețul a atins 11 lei pe litru.